Field Restaurant

13 | 20

Restaurace Field v centru Prahy nabízí příjemnou atmosféru s výhledem do uliček noblesní části města, je ideální na pracovní oběd i večeři. Interiér je elegantně laděný do dřevěných tónů. Šéfkuchař Radek Kašpárek používá sezónní suroviny, menu se proto často mění. K dispozici je degustační deseti- a šestichodové menu s vinným párováním i týdenní a víkendové obědové menu. Doporučujeme pórek marinovaný ve smetaně s jehličím, nakládaným zelím a gelem z černého česneku, doplňuje jej krém ze stařeného sýra v omáčce z fermentovaného pórku s pórkovým olejem. Dále marinovaného daňka s medvědím česnekem, pepřem a omáčkou z grilovaných dančích kostí se švestkami nebo chuťově intenzivní jehněčí hřbet, silně glazovaný v jehněčí šťávě s červeným vínem a zakysanou smetanou, se salátem z vynikajících bílých fazolí, pokrytým lardem a prachem z uzené papriky. Jako dezert višňový gel se zmrzlinou z kořenové zeleniny. Složité kombinace a občasné nedostatky v technice ně­kte­rých pokrmů vyvažuje mistrně zvládnutý servis, který je v této restauraci opravdovým zážitkem.

  • Klimatizace
  • Česká
  • Mezinárodní
  • Obědy
  • Oslavy
  • Rezervace
  • Večeře
Radek Kašpárek
Radek Kašpárek
  • Klimatizace
  • Česká
  • Mezinárodní
  • Obědy
  • Oslavy
  • Rezervace
  • Večeře

Nastavení ukládaní cookies

Používáme cookies k personalizaci obsahu a reklam, k umožnění funkcionalit sociálních sítí a k analýze provozu webových stránek. Informace o provozu a užívání webových stránek Vámi jsou sdíleny s našimi sociálními sítěmi, reklamními a analytickými partnery, kteří je mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které o Vás sesbírali při užívání jejich služeb. Více informací

Povolit vše
Odmítnout vše
Vlastní

Vlastní nastavení cookies